★★★★★

Afspraak = afspraak …
Communiceren met Jana verloopt steeds vlot en eens een afspraak is gemaakt houdt zij zich daar ook aan.
Vragen ivm kledij voor shoot worden door BEdressed steeds naar best vermogen ingewilligd en bij gebrek aan een outfit wordt er wel altijd voor een alternatief gezorgd.
Volle inzet in de fotostudio …
Eénmaal in de fotostudio geeft Jana zich ten volle en ze laat haar poses en expressieve blikken gemakkelijk vastleggen door de camera. Zij denkt ook steeds mee met de fotograaf om zodoende tot de best mogelijke beelden te komen en geloof me, daar slagen we samen wonderwel in.
Jana is puur en komt niet met op voorhand ingestudeerde posen. Haar poseerwerk komt recht uit het hart en daarbij streeft ze steeds naar vernieuwing en net dat tikkeltje ‘anders’.
Styling en make-up …
Jana is ook een kei in het combineren van outfits en attributen en zorgt daarbij steeds voor een passende make-up waardoor ze er telkens weer net iets anders uitziet.
Ik werk met plezier samen met Jana en BEdressed en na twee succesvolle sessies volgen er in de toekomst zeker nog meer.
” – Rudi

★★★★★

Voor het eerst samengewerkt met BEdressed en als dusdanig ook met Jana, de zaakvoerster van BEdressed. Het was een fantastische ervaring waarbij ik Jana heb leren kennen, niet enkel als een schitterend model en getalenteerde styliste maar ook als persoon die zich voor 100% engageert. Kortom een waar genoegen om mee samen te werken.” – Thierry

BEdressed dress rental