That’s the one!

Vond je jouw favoriete outfit?  Klik dan op de knop ‘get your dress’ op de pagina van de outfit. Vul vervolgens het huuraanvraagformulier in.  Je kan daar aangeven wanneer je wilt huren en of je de kledij zelf komt afhalen of laat opsturen. Heb je nog vragen over de outfit of huur je graag bijkomende accessoires? Dan kan je dit in het veld ‘opmerkingen’ achterlaten.

 

Na de huuraanvraag neemt BEdressed zo snel mogelijk contact met je op. Weet dat het invullen van het formulier een aanvraag is en géén garantie dat de outfit(s) nog voor jouw gewenste huurperiode beschikbaar is. De aanvraag is pas definitief als wij een bevestiging sturen.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een item te huren?

Je vindt de huurprijs van een outfit terug bij het artikel. Dit is de prijs exclusief verzendkosten, vrijgesteld van BTW. Voor deze prijs krijg je de jurk één week. De prijs is hetzelfde wanneer je de outfit slechts één dag zou huren en dezelfde dag terug zou brengen. Het reinigen van de jurken is inbegrepen in de prijs en gebeurt door BEdressed.

Om ervoor te zorgen dat iedereen van de mooie jurken kan blijven genieten, rekenen wij een borg aan. De borg bedraagt 200 % van het huuritem. Een jurk huren voor bijvoorbeeld 50 euro? Dan is de borg 100 euro. BEdressed stort de borg meteen terug zodra we het item goed en schadeloos retour kregen.

 

 

Hoe lang is de huurperiode?

Je geeft in het contactformulier aan op welke dag je de jurk nodig hebt. Bijvoorbeeld de dag van jouw fotoshoot, feest of event. Vanaf die dag, krijg je de outfits een week in je bezit. BEdressed stuurt de outfit enkele dagen voordat je hem nodig hebt, op. Zo kan je deze rustig passen. Je stuurt de outfit op het einde van de huurperiode terug op of komt deze afleveren. De begin en einddatum van je huurperiode staan vooraf duidelijk vermeld in de huurovereenkomst.

Verzenden of afhalen?

De keuze is aan jou of je de jurk graag komt afhalen in Gent/Bassevelde, of dat je de jurk laat opsturen. De verzendkosten komen bij de vermelde huurprijs van de jurk op de website.
Afhalen en terugbrengen van de jurken is steeds op afspraak.

Verzenden België: Bpost
Richtprijs enkele zending: 7,50 euro.
Heen- en terugzending: 15,00 euro.

Verzenden Nederland: PostNL
Richtprijs enkele zending: 12,00 euro.
Heen- en terugzending: 24,00 euro.

Let op: deze prijzen kun licht afwijken naargelang het aantal op te sturen outfits en het totaalgewicht.

 

 

Hoe retour ik mijn dress?

Ook hier kies je om je outfit terug te brengen in Gent/Bassevelde of deze met de post terug te sturen.

BELANGRIJK:  lever de outfits netjes in. Je hoeft de outfits niet te wassen, maar eventuele (aard)vlekken verwijder je met een zachte spons/doek en wat water. Eventueel mag je een lichte zeep gebruiken. Gebruik geen bijtende of andere kuisproducten. Verwijder ook mogelijk achtergebleven gras of bladeren uit de jurk.

Terugzenden met de post?
Bij zelf terugzenden, voegen wij een retourlabel bij in de doos. Je hoeft dus zelf geen label te kopen bij de post.
– Steek de jurk weer netjes in de beschermhoes in de doos.
– Kleef de doos dicht met tape.
– Kleef het verzendlabel boven op de doos (let op: geen (transparante) tape over het verzendlabel en barcode kleven.  Enkel de randen van het label.
– Geef de doos af bij een Bpost-punt (België) Of PostNL-punt (Nederland).

 

Mogen meerdere mensen de outfit dragen?

Ja hoor. Tijdens de huurperiode mogen meerdere mensen de jurken dragen. Je mag deze uiteraard ook voor meerdere fotoshoots of events dragen. Heel praktisch voor fotografen die outfits voor bijvoorbeeld fotoshootaanbiedingen huren.  De persoon die het huurcontract ondertekende, blijft de eindverantwoordelijke van de gehuurde outfit.

 

Kan ik vooraf de jurken komen passen?

Je kan de jurken vrijblijvend en kosteloos komen passen in Bassevelde (20 minuten van Gent). Geef op het contactformulier je favoriete jurken op en vink aan dat je een pasafspraak wenst te maken. Wij contacteren je snel. Nog geen idee welke jurk het wordt? Geef dan enkel aan dat je een pasafspraak wenst.  

Mijn outfit past niet…

Twijfel je of de jurk die je wil huren zal passen? Geef dan vooraf je maten op (borst, taille, heupen), zodat wij kunnen inschatten of de jurk past voor jou. Elk lichaam is anders, dus 100 % zekerheid kunnen wij jou hierover niet geven.
Indien je niet vooraf komt passen en de jurk past niet, doen wij er alles aan om je een andere outfit te bezorgen die wel past. Je kan deze gratis omruilen tijdens je huurperiode. Opgelet: dienen we een tweede outfit op te sturen? Dan betaal je hier wel de verzend- en retourkosten voor.  

Ik wil mijn huuraanvraag annuleren. 

Uiteraard kan het gebeuren dat je geplande event of fotoshoot niet doorgaat of verzet wordt. Breng ons hier op tijd van op de hoogte, zodat we jouw gehuurde outfits nog voor iemand anders beschikbaar kunnen stellen.

Annuleren
Tot 48u voor aanvang van het contract,  betaalt BEdressed  75% van het huurbedrag terug.
Binnen 48u voor aanvang van het contract, kan BEdressed helaas  geen terugbetaling van het huurbedrag geven.
– Op de dag dat de huurperiode ingaat, geeft BEdressed geen bedrag terug.  Dit geldt ook voor niet afhalen zonder annulering.

 

Oeps, te laat…  

Om onze planning en pasafspraken zo vlot mogelijk te laten verlopen, rekenen wij erop dat je de gehuurde outfits op tijd retourt. De  uiterste inleverdatum staat duidelijk in het huurcontract vermeld. BEdressed rekent 50 % van de huurprijs aan per dag dat je de outfit te laat inlevert

 

Wat als ik de outfit beschadig? 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er bijvoorbeeld een kraaltje van een jurk valt. Geen zorgen, schade die gerepareerd kan worden, repareren we kosteloos voor je. Hetzelfde geldt voor vlekken. Indien we de vlekken zelf kunnen verhelpen, rekenen we hier geen extra kosten voor aan.  Is het item onherstelbaar beschadigd of vuil? Dan zal BEdressed de kosten voor herstelling in rekening brengen.

BELANGRIJK:  lever de outfits netjes in. Je hoeft de outfits niet te wassen, maar eventuele (aard)vlekken verwijder je met een zachte spons/doek en wat water. Eventueel mag je een lichte zeep gebruiken. Gebruik geen bijtende of andere kuisproducten. Verwijder ook mogelijk achtergebleven gras, takjes of bladeren uit de jurk

 

Ik ben op zoek naar…

Ben je op zoek naar een specifieke jurk? Stuur ons een berichtje en wij gaan voor jou op zoek indien we deze jurk in onze collectie kunnen opnemen. We vullen onze collectie steeds aan.

Zijn de jurken ook te koop? 

Naast jurken huren, zijn enkele outfits ook te koop. Heb je interesse om een jurk te kopen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Kan ik als designer mijn jurken bij BEdressed verhuren?

Dat kan zeker. Stuur ons een bericht via de contactpagina en we bespreken samen de mogelijkheden. 

BEdressed dress rental