events – next up

BEdresseds – ART NOUVEAU
24 september 2023 – Oost-Vl

ONE SPOT AVAILABLE-
Kan je er niet bij zijn deze dag, maar shoot je graag een volgende editie mee? Stuur me een mail: info@bedressed.be

 Foto’s banner: Robert Gaka, Caligrafix Photography, Jingwen Qi
Haryo Nindito, The Vigilante Photography

 

 

Modellen

Julie De Wilde

   

Foto’s: Jingwen Qi 

Aan het woord:
Sinds 2020 startte ik modellenwerk en werk ik voor verschillende agentschappen als model, maar ook figurante, actrice en dansers.
Doorheen de jaren kreeg ik de kans om aan heel uiteenlopende projecten deel te nemen.  Enkele voorbeelden: MAC cosmetics, Flair, L’Oréal, MUD Make-up designory, Castlefest, Elftopia, Don Vitalski’s Legendarische Dinsdag Show…  Ik model zeer uiteenlopende stijlen:  bodypaint, (high) fashion, editorial, fantasy, cosplay, boudoir, kappersmodel tot Burlesque…
Ik kijk steeds uit naar nieuwe, inspirerende samenwerkingen!

Portfolio

 

Mia Moisa

Foto’s: Amrita Depraz, Franciscophotography, minh_ph

Aan het woord:
Modellenwerk en zang zijn mijn passie. Ik ben zangeres van de rockband Unyoke en bracht ook enkele eigen singles uit. Naast zangeres, liep ik reeds verschillende high fashion shows in Parijs en Brussel voor modeontwerpers als Kito Koland, Gilal… Niet alleen op de runway, maar ook tijdens fotoshoots kan ik me echt uitleven en hou ik van de gekste fashion shoots. Je vindt hier mooie voorbeelden van terug in mijn portfolio.

Portfolio
Instagram

 

 

Alicja Chutkiewicz

Foto: Amos_pl , Robert Gaka

Portfolio


MUA: info volgt
Hairstyling: door Jana De Guchtenaere

Werking
We werken in groepjes van 2  fotografen per model. Je zal alle drie modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 2u15 à 2,5u  fotograferen in groep. We werken in blokken van 45 min per model en voorzien aparte doorschuiftijd, zodat je zeker genoeg tijd hebt. 2 mogelijke tijdsloten (uren onder voorbehoud)
Voormiddag: 10u tot 12u35
Namiddag: 13u tot 15u45
(Deelnemers die graag one on one werken met alle 3 modellen, kunnen hiernaar vragen in mail om de mogelijkheden te bespreken.)

Groepsindeling
Heb je een voorkeur om met een collega fotograaf samen een groep te vormen? Laat het me dan even weten bij je inschrijving. 

Styling en concept
Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. Enkele typische art nouveau elementen zoals pauwen, bloemen… komen terug in de jurken, accessoires en props.  De villa heeft prachtige, authentieke decorstukken die zullen schitteren op de beelden.
Hiernaast, voorzien we ook enkele outfits, iets verder weg van de art nouveau stijl,  die ook heel mooi op de locatie passen. Deelnemers van vorige editie die graag nog eens deelnemen, kunnen rekenen op genoeg variatie in kledij.
Hierbij een impressie van de styling. (Deze foto’s zijn bedoelt om een idee en sfeer te geven van de styling, het is niet exact dezelfde kledij.)

Foto: bron Pinterest, credits aan alle fotografen, Caligrafix Photography 

Wat breng je mee?
Je eigen camera en eigen belichting is aan te raden indien je dit hebt. De ruimtes lenen zich ook goed tot fotograferen met natuurlijk licht. Al zijn er enkele mooie, donkere hoekjes, waar een extra licht handig kan zijn. Ieder zijn eigen stijl uiteraard 😉 De ruimtes binnenshuis zijn kleiner, dus neem niet oneindig veel materiaal mee. Er worden genoeg verlengkabels voorzien.

Locatie 
We werken in een prachtige art nouveau villa in Oost-Vlaanderen (exacte locatie volgt na inschrijven). We verdelen de locatie onder in 3 shootlocaties: de woonkamer met authentieke, kleurrijke glasramen en muurschilderingen (pauwen- en bloemenmotief), de bovenverdieping met 2 slaapkamers ingericht in art nouveau stijl en de grote tuin.  Hier alvast enkele beelden van de locatie. Onderaan de pagina vind je resultaten van de voorgaande editie. 

Prijs 
166 euro, alles inbegrepen:
–  unieke locatie: art nouveau villa
– 3 professionele modellen
– 2u15 à 2u30 shootplezier in groep van 2. (Mogelijkheid one on one met de 3 modellen, contacteer mij. )
– styling art nouveau stijl door BEdressed
– makeup en haarstijl
– props en accessoires
– hapjes en drank tussendoor

INSCHRIJVEN
One last spot available – Kan je er niet bij zijn, maar shoot je graag een volgende editie mee? Stuur me een mail: info@bedressed.be

Neem je graag deel of wens je meer info? Stuur een mail naar info@bedressed.be
met volgende gegevens:
– naam
– voorkeur voor tijdsslot:
Voormiddag: 10u tot 12u35
Namiddag: 13u tot 15u45
(uren onder voorbehoud)
– factuurgegevens (naam, adres, btw-nr) indien nodig 

Je inschrijving is pas definitief na voldoen van de factuur.

Fotografen en modellen ondertekenen op de dag zelf een modellencontract. U krijgt dit op voorhand doorgestuurd om door te nemen. Lees onderaan deze pagina alvast de voorwaarden opgenomen in het contract. 

Inschrijvingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomen. Indien, tegen alle verwachtingen in, het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, behouden we ons het recht om deze workshop te annuleren en ontvang je uiteraard je inschrijvingsgeld terug.

Kan je er deze keer niet bij zijn, maar wens je wel op de hoogte gehouden te worden van komende shootevents? Stuur een mail naar info@bedressed.be en we voegen je toe aan onze mailinglist.

We kijken er alvast heel erg naar uit!

 

Contract
Fotografen en modellen ondertekenen op de dag zelf een modellencontract. U krijgt dit op voorhand doorgestuurd om door te nemen. Hieronder alvast de voorwaarden opgenomen in het contract.

– De negatieven (analoge), dia’s of digitale fotobestanden blijven eigendom van de fotograaf.

– De beelden mogen door fotograaf en model gebruikt worden voor beperkte kring of zgn. Huiselijk gebruik, fotowedstrijden, fototentoonstellingen en publicaties in fototijdschriften; foto- internetsites, social media zoals niet limitatief facebook, instagram, youpic, 500px enz.

– BEdressed gebruikt enkel beelden van dit shootevent op haar sociale media en website na toestemming van de fotograaf van de beelden. Ze vermelden steeds de naam van de fotograaf, mua en model. 

– Op dit contract is het Belgisch recht van toepassing.

– Het model verklaart volledig schadeloos te zijn gesteld voor zijn/haar werkzaamheden en verder geen aanspraak op de fotografen geldend te maken.

– MUA’s krijgen ook enkele (digitale) prints die zij voor eigen promotie kunnen gebruiken.

– Bij gebruik van de foto door het model zal de naam van de fotograaf, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Bij gebruik van de foto door de fotograaf zal de naam van het model, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan (tenzij na schriftelijk akkoord).

– Modellen en fotografen ontvangen elkaars contactgegevens. 

BEdressed dress rental