events – next up

Cottage

One on one shoot – photographers

Sunday 2 June – Stekene (Oost-Vl)

Model: Jana De Guchtenaere
Pictures by:  Nino Bektashashvili Photography. Pinterest pictures: credits to all the artists involved.

 

Model – Jana De Guchtenaere

 

Voor wie het gezicht achter BEdressed nog niet kent, stel ik me graag nog even voor. Ik ben Jana, een Belgisch freelance model uit Gent. Naast mijn werk als logopediste, heb ik zo’n 6 jaar ervaring als foto- en videomodel en styliste. Ik werk voornamelijk in volgende genres: portret, fashion, beauty, editorial, handmodel en bodypaint. Flow posing en expressieve shots vind ik belangrijk. Verder ben ik een gepassioneerd biker en is een shoot met mijn Suzuki motor ook mogelijk. 

Portfolio en modelinfo

 Concept en styling

Heel graag sta ik nog eens zelf model en werk ik één op één met jullie. We creëren een heel gezellige, idyllische sfeer. De cottage heeft een prachtig Ibiza interieur en is tot in de puntjes afgewerkt. We trekken de lijn door in de kledij. Hieronder een moodboard om de sfeer van de styling weer te geven. Opgelet: dit is niet exact dezelfde kledij als aangeboden op de shootdag. De outfits krijg je vooraf het event doorgestuurd. Je kan bijkomende verzoeken om bepaalde styling, makeup en haarstijl doorgeven. Dan kijk ik wat mogelijk is. 

Als fotograaf ben je vrij om eigen stylingideeën uit te werken en passende kledij en accessoires mee te brengen.
Opgelet: ik model geen lingerie. Scènes met een mooie kamerjas kunnen zeker wel.  

Haar en makeup voorzien door mezelf.
Portfolio

 

Locatie

Een prachtige houten cottage met een heel idyllische, geborgen sfeer. De hut staat in het bos en kent alle rust. Een ware zenplek.
(Klik op de foto’s om ze vergroot te zien)

Cottage
Je komt binnen in een prachtige leefruimte met open keuken en eetruimte. De slaapkamer en badkamer bevinden zich in twee apart afgesloten ruimtes. 

De voortuin
is een stuk van het bos. Er is een mooi houten terras met tafel en stoelen. Ook een aparte zithoek met lage stoelen. Heerlijk relaxen in de hangmat of hottub.  

Omgeving
De hut staat in het bos en kent alle rust. Een ware zenplek. Een beetje verderop is een smalle weg die rechtstreeks het grote bos inloopt. Hier kan je ook foto’s nemen. 

Wat breng je mee?

Je eigen camera en indien je met extra licht werkt, ook je  belichting. Uiteraard kan je ook met daglicht werken.
Opgelet: bij een minder zonnige dag, kan de cottage iets donkerder zijn. Dit is deel van de architectuur en draagt bij tot de sfeer. De site is ingetogen, dus neem niet oneindig veel materiaal mee.
Optie om flitsmateriaal te huren, contacteer me hiervoor. 

Werkwijze

Slots van 1 uur of 2 uur om één op één te werken met het model. 

Slots
zondag 2 juni 2024

Tijdslot 1: 10:00 – 11:00 gereserveerd
Tijdslot 2: 11:15 – 12:15 gereserveerd
Tijdslot 3: 12:30 – 13:30 open
Tijdslot 4: 13:45 – 14:45 open
Tijdslot 5: 15:00 – 16:00  gereserveerd
Tijdslot 6: 16:15 – 17:15   gereserveerd

Welkom op de locatie 30 min voor aanvang van je slot, voor een drankje en versnapering op het terras of om de buurt te verkennen. Het voorgaande slot is dan nog een kwartier bezig, Gelieve hier rekening mee te houden. 15 min voor aanvang van je slot, kan je ook binnen verkennen en je materiaal klaarzetten. 

Het bos nodigt uit om vooraf of na afloop nog een mooie wandeling te maken. 

Is je gewenste slot reeds geboekt? Contacteer me onderaan de pagina en ik kijk of een verschuiving mogelijk is.

Kan je er niet bij zijn, maar shoot je graag een volgende keer mee? Laat het ons weten onderaan de pagina.  Hier kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief. 

Prijs

Slot van 1u: €115,00
Slot van 2u: €205,00 (15 min pauze tussen de 2 shootblokken)

 

BEdressed dress rental