events – next up

Desire – Earth

Bodypaint – art

Sunday 14 April – Zele
FULL BOOKED

Model: Jana De Guchtenaere
Pictures by: Nico De Guchtenaere, Nino Bektashashvili Photography. Pinterest pictures: credits to all the artists involved.

 

Longing for silent beauty. Longing for nature. Earth as our body and foundation. In dit bodypaint shootevent ervaar je de oerkracht van de aarde, omgeven door natuurs schoonheid. De eerste in het vierluik: aarde – lucht – water – vuur.

 

Jana De Guchtenaere

 

Heel blij dat ik deze shootdag ook zelf model kan staan. Voor wie het gezicht achter BEdressed nog niet kent, stel ik me graag nog even voor. Ik ben Jana, een Belgisch freelance model uit Gent. Naast mijn werk als logopediste, heb ik zo’n 5 jaar ervaring als foto- en videomodel en styliste. Ik werk voornamelijk in volgende genres: portret, fashion, beauty, editorial, handmodel en bodypaint. Flow posing en expressieve shots vind ik belangrijk. Verder ben ik een gepassioneerd biker en is een shoot met mijn Suzuki motor ook mogelijk. 

Portfolio en modelinfo

Bodypaint

Sarina Mannaert maakt Jana één met het achtergrondschilderij. Een spel van kleur en natuurelementen. Textuur, robuuste klei, groen, paars zijn enkele kernwoorden die we al weggeven.

Portfolio

Backdrop Art

Nico De Guchtenaere
Nico is Jana’s papa. Een professionele kunstschilder- en leraar die aan het KASK in Gent studeerde (1981 – 1985). Naast het denken in verf, is het uitgangspunt van zijn schilderijen altijd een motief uit de natuur. Hij observeert de natuur als instrument voor het heruitvinden en het ontwikkelen van een eigen ‘cultuur’.

Hieronder zie je het werk dat wel als backdrop voor deze shoot gebruiken. Dit werk gaat over het proces van het groeien. Een wirwar van texturen en vlakken waarin uit het centrale beeld in een vloeiende beweging tal van picturale fragmenten ontluiken. Door met vlakken te werken, verstoort de figuratie en krijg je een soort objectiviteit en neutraliteit. Het geeft houvast en maakt het beeld complexer. Ook aftakeling is een onderdeel van groeien. Frisse elementen verschrompelen in de ruimte tussen controle en toeval, de balans tussen het beheersen en het uit handen geven. We kijken naar de overgave aan het proces van de tijd.

Zoals je ziet, is het schilderij gedetailleerd en heeft het verschillende elementen die ook mooi lenen tot portretbeelden. Zo kan je zowel full body als close-up werken. Hiernaast voorzien we verschillende elementen zoals touwen en takken die je ter variatie in je beeld kan integreren. Ideaal om ook met diepte te werken. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om louter de bodypaint en het kunstwerk te fotograferen. 


Website: nicodeguchtenaere

 

Studio en begeleiding

Door Amariliz photography, Studio Momentum. Al het materiaal in studio mag vrij gebruikt worden. Je dient enkel je eigen camera en lenzen mee te brengen.

Werkwijze

Slots van 1 uur om één op één te werken met het model. Book je slot via mail.

Slots
zondag 14 april

Tijdslot 1: 12:00 – 13:00   gereserveerd
Tijdslot 2: 13:15 – 14:15   gereserveerd
Tijdslot 3: 14:30 – 15:30   gereserveerd
Pauze 15:30 – 16:00
Tijdslot 4: 16:00 – 17:00   gereserveerd
Tijdslot 5: 17:15 – 18:15   gereserveerd
Pauze 18:15 – 18:45
Tijdslot 6: 18:45 – 19:45  gereserveerd
Tijdslot 7: 20:00 – 21:00  gereserveerd

 Shoot je graag een andere keer mee? Contacteer ons onderaan deze pagina om je toe te voegen aan de nieuwsbrief.

Prijs

Slot van 1u: €169,00

 

Inschrijven

– Fotografen en modellen ondertekenen een modellencontract op de dag zelf. Je krijgt dit contract vooraf doorgestuurd.

– We verwerken inschrijvingen in volgorde van ontvangen. Let op: je inschrijving is pas definitief na voldoen van de factuur.

– Indien tegen alle verwachtingen in, het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, behouden we ons het recht om de shootdag te annuleren en een refund te voorzien.

– Opgelet: indien je een slot boekt, houden we dit vrij voor jou. Daarom kunnen we geen refund voorzien indien je binnen de periode van één week voor aanvang van de shoot annuleert.  Dit kan wel indien je een vervangende fotograaf voor je slot vindt.

Kan je er niet bij zijn deze keer, maar blijf je graag op de hoogte van volgende shootdagen? Registreer je dan hieronder voor de nieuwsbrief.

Hoe schrijf je in?

MAIL:
info@bedressed.be

1. Gewenste slot

2. Factuurgegevens:
– naam en voornaam/bedrijf
– adres
– BTW-nr indien van toepassing
– gsm-nummer

Je ontvangt een bevestigingsmail en kort nadien een betaalverzoek.

 

We kijken ernaar uit!

Eerder werk van dit team

BEdressed dress rental