events – next up

Save the date:
28 augustus – Floral Culture
20 november – Power of Ballet

FOREST – PEACOCK LADY
17 september- Oost-Vl

Foto’s banner: Studio Sheridansart, Ronny Malumgré, modellen:  illyria okami en Sara Haket

Laat je betoveren door onze mysterieuze Forest Lady en elegante Peacock Lady.
Een combinatie van fashion en fantasy.

 

Modellen

2 ervaren modellen:

Illyria okami
instagram

model 2: info volgt


MUA: Melicious Paints
instagram
website

Werking
Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 2 à 3 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 2,5 u fotograferen in groep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, voorzien wij een derde model indien nodig.

Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en  reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen.

Styling en concept
Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. De outfits zijn speciale jurken. Hieronder enkele foto’s. Melicious Paints laat de make-up mooi aansluiten bij deze jurken. De make-up zal iets krachtiger en excentrieker zijn, maar niet ‘over the top’. Ook op de schouders en jukbeenderen kunnen enkele accenten aangebracht worden. We werken met haaraccessoires, pauwenveren en enkele passende hoofddeksels. 

Je fotografeert de modellen in verschillende settings. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotograferen.

Locatie
Buitenlocatie. Info volgt.

Prijs
160 euro
Alles inbegrepen

BEdressed dress rental