events – next up

Power of Ballet
20 november – Leuven

Foto’s banner: Carolin Thiergart Photography, Photography Mahdi,  Jorg Friedrich,  Ben Guenther

There are no words. Only the movement, and the pointe is made.
‘Power of Ballet’: een reis langs krachtige en tegelijk fragile balletposes, gecombineerd met elegante fashion. Een fragile ‘pas de bourrée’ in een robuuste omgeving. Contrasten. Net dat tikkeltje anders.

Modellen

2 internationale modellen:

Amy van Weert

Paulien B.

MUA: Danart – Jordana Szabo

Werking

Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 3 à 4 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3 u fotograferen in groep.

 

Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en  reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen.

Styling en concept
Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. Unieke ballerinajurken met een special touch. Afgewisseld met elegante fashion. Zo kan je mooie dansposes, maar ook portretten vastleggen. Je fotografeert de modellen in verschillende settings. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotograferen.

Locatie

Loft fotostudio Wartibo in Leuven.

We werken in de loft met hoge ramen en veel lichtinval. Ook buiten in de tuin en leuk steegje plannen we een setup. Voor wie van mysterie houdt, is er nog de ondergrondse garage waar een elegante, krachtige ballerina en puur, hard beton elkaar versterken.

Prijs
160 euro
Alles inbegrepen

BEdressed dress rental