dress rental

maak je keuze…

Een prachtige jurk huren voor dat fijne feest of een toffe fotoshoot? Steel de show in onze stuk voor stuk unieke outfits. Princess dresses, vintage outfits, een Marie Antoinette dress, high fashion outfits en nog veel meer. Al onze outfits werden zorgvuldig uitgekozen. Neem een kijkje in onze collectie.

Onze outfits zijn steeds unieke stukken. De aangegeven maten tonen voor welke maten de outfit geschikt is. Twijfel je of de jurk zal passen? Contacteer ons en wij kunnen specifieke maten van een item voor je opmeten. Uiteraard ben je ook steeds welkom voor een vrijblijvende en kosteloze pasafspraak. Klik op ‘vraag aan’ en geef vervolgens op het contactformulier aan dat je een pasafspraak wenst  te maken. Lees hierover meer bij veel gestelde vragen.
Vond je jouw droomjurk? Klik dan op ‘vraag aan’ en vul het contactformulier in. Vermeld bij opmerkingen eventuele specifieke accessoires die je wilt bijhuren.

Ben je op zoek naar een specifieke jurk die nog niet in onze collectie staat? Laat het ons weten en wij gaan op zoek voor jou.

Opgelet: na je huuraanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Het invullen van het formulier is een aanvraag en nog geen garantie dat de outfit nog voor jouw gewenste huurperiode beschikbaar is. Je aanvraag is pas definitief als wij een bevestiging sturen. Hierna sturen we je een huurcontract en betaalverzoek via mail. Hier lees je meer over het huurcontract en verzendmethode.

Verzenden of ophalen in Gent/Bassevelde en…

Ready to shine!

princess

Princess for one day. Dat magisch gevoel wanneer je in deze jurken stapt en in de spiegel kijkt…

gala

Ideale jurken voor een avondfeest of gala. Hier vind je ook jouw outfit als gast op een trouwfeest.

special

Jurken voor wie het net nog iets meer mag zijn. Handgemaakte jurken met parels en veren.  Ook heel wat etnische jurken.

wedding

It’s your special day! Onze trouwjurken zijn er om je te laten stralen op jouw dag!  Onze trouwjurken zijn uniek en misschien wel net dat tikkeltje anders. Ben je op zoek naar een specifieke stijl? Stuur ons een berichtje en we gaan op zoek.

vintage

Hier kan je jouw ‘Back in time’ jurk huren! Reis even terug in de tijd met onze vintage outfits. heel leuk voor bijvoorbeeld fotoshoots met oude treinen of een vintageparty.

fashion

Van de outfits met poppende kleuren tot monojurkjen. Vind hier mooi gematchte items en zelfs blacklight kledij.

fashion black and white

Strakke, zwarte en witte outfits voor een typische high fashion look. Met de juiste accessoires rock jij dit!

theme

Vind hier Marie Antoinette jurken, pilotenoutfits, blacklight kledij en een echte black swan dress. Ben je op zoek naar andere themakledij? Stuur ons een berichtje.

maternity

Magische jurken om je mooie zwangerschap vast te leggen. Een fotoshoot met blote buik of  misschien wel als gender reveal met een roze of blauwe jurk?

accessories

Wings, pauwenveren, vintage props… Vind hier toffe, extra accessoires om met je outfit te matchen. Je kan deze ook afzonderlijk huren zonder outfit. 

BEdressed dress rental