events – next up

Color Pop – zaterdag 13 mei – GENT

Foto’s banner: Ronny Malumgré, Minh_Ph

Bright colors – high contrasts – fashion all over

De BEdressed Color Pop shootdag in 3 termen. Modellen Maureen DB en Jana De Guchtenaere wagen zich in kleurrijke (high) fashionoutfits voor felle backgrounds. Unieke props en accessoires brengen extra variatie in je beelden.
Let’s pop some color!

Groepsshoot
11u-15u15 (uren onder voorbehoud, kunnen licht afwijken)
Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 2 à 3 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3u fotograferen in groep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, voorzien wij een derde model indien nodig. ’s Middags is er lunch voorzien door ons. Al het studiomateriaal staat ter jullie beschikking. Danny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen. Er zijn verschillende props en accessoires die je vrij kiest. Zo heeft iedere fotograaf wel een ander beeld. 

We zien erop toe dat er voldoende afgewisseld wordt tijdens het shooten. Iedereen heeft de kans om mooie beelden te maken. 

One on one shoot
2 beschikbare modellen: Jana De Guchtenaere en Maureen DB. Book jouw favoriet model per tijdslot van 1u. Sloten beschikbaar vanaf 16u. Dubbel slot van 2u of meer ook mogelijk.  We vragen om iets vroeger te komen, zodat we samen met jou de settings kunnen overlopen en materiaal installeren. Het staat je vrij om voor 13 mei zelf contact met het model op te nemen om al eventuele shootideeën te bespreken of door te geven.
Het is mogelijk om aansluitend nog een uur te booken met hetzelfde of een ander model. 

 

Modellen

Maureen DB
Portfolio

Jana De Guchtenaere
Velen onder jullie zullen mij reeds kennen als eigenares van dressrental en styling: BEdressed. Dit werd naast mijn job als logopediste mijn creatieve uitlaatklep en passie. Daarnaast heb ik zo’n 5 jaar ervaring als fotomodel in volgende stijlen: portret, fashion, beauty, editorial en bodypaint. Mag het wat stoerder? Dan poseer ik heel graag eens met mijn moto. 

 

Portfolio

Instagram

Facebook

Fotostudio
We werken in de ruime fotostudio van fotograaf Danny De Sutter in Gent (Oostakker). 
Buiten centrum Gent, vlot te bereiken via autostrade en R4 (ring).
Exact adres volgt na inschrijven.

Materiaal en begeleiding
Al het flitsmateriaal van de fotostudio mag gebruikt worden. Studioflitsers van oa Falcon Eyes en Jinbei, softboxen, beautydish, snoeten… Triggers van Falcon Eyes, universeel. Indien gewenst, staat Danny De Sutter in voor technische lichtbegeleiding.

Styling
Door Jana De Guchtenaere van BEdressed. Felgekleurde outfits met high fashion elementen. We matchen ze met kleurrijke backgrounds en maken gewaagde combinaties en contrasten. We voorzien veel toffe props voor dat tikkeltje extra in je beeld. 

Makeup en hairstyling
Melicious paints voorziet de modellen van make-up.
Uiteraard zie je de felle kleuren ook terugkomen in de makeup. We durven de high fashion richting uitgaan en voorzien subtiele extraatjes op de nek, schouders, armen… Hieronder zie je enkele kleurrijke voorbeelden uit Melissa haar portfolio. Let op: dit is niet de exacte makeup die tijdens onze shootdag te zien zal zijn. 

Portfolio

Hairstyling door Jana De Guchtenaere. 

Food!
‘S middags voorzien wij voor de groepsshoot belegde broodjes en drank.

Prijs
Groepsshoot: 159 euro 
One on one shoot: 129 euro/uur   
                                    229 euro/ 2 uur 
Interesse in meer uren? Contacteer ons.

INSCHRIJVEN

– Na inschrijven en dichterbij het event, contacteren wij je per mail om je factuurgegevens door te geven. Dit om zo weinig mogelijke persoonlijke gegevens op te slaan in de database. Hierna ontvang je van ons een een factuur. Je inschrijving is definitief nadat de factuur voldaan is.

– Indien, tegen alle verwachtingen in, het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, behouden we ons het recht om deze workshop te annuleren en ontvang je uiteraard je inschrijvingsgeld terug.

Contract
Fotografen en modellen ondertekenen op de dag zelf een modellencontract. U krijgt dit op voorhand doorgestuurd om door te nemen. Hieronder alvast de voorwaarden opgenomen in het contract.

– De negatieven (analoge), dia’s of digitale fotobestanden blijven eigendom van de fotograaf.
– De beelden mogen door fotograaf en model gebruikt worden voor beperkte kring of zgn. Huiselijk gebruik, fotowedstrijden, fototentoonstellingen en publicaties in fototijdschriften; foto- internetsites, social media zoals niet limitatief facebook, instagram, youpic, 500px enz.
– Gebruik door BEdressed en Wartibo bijvoorbeeld op hun website en sociale media wordt beschreven in een aparte overeenkomst tussen model en BEdressed.
– BEdressed en Wartibo gebruiken enkel beelden van dit shootevent op hun sociale media en website na toestemming van de fotograaf van de beelden. Ze vermelden steeds de naam van de fotograaf, mua en model.
– Op dit contract is het Belgisch recht van toepassing.
– Het model verklaart volledig schadeloos te zijn gesteld voor zijn/haar werkzaamheden en verder geen aanspraak op de fotografen geldend te maken.
– MUA’s krijgen ook enkele (digitale) prints die zij voor eigen promotie kunnen gebruiken.
– Bij gebruik van de foto door het model zal de naam van de fotograaf, visagiste en organisatie vermeld worden.
– Bij gebruik van de foto door de fotograaf zal de naam van het model, visagiste en organisatie vermeld worden.
– Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan (tenzij na schriftelijk akkoord).
– Modellen en fotografen ontvangen elkaars contactgegevens. 

Let’s pop some color!
Doe je mee?
Mail naar info@bedressed.be .

Onderwerp: Color Pop
Vermeld dit in je mail:
– keuze groepsshoot of one on one shoot
– indien one on one: book je 1, 2 of meer uur + met welk(e) model(len)
– merk en type fototoestel
– je facturatiegegevens
– gsm-nummer

Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestigingsmail en betaalverzoek.

BEdressed dress rental